Kycklinggryta med fylligsås och pasta.



Mumma säger jag! Även denna rätt är en favorit. Kyckling med soltorkade tomater,vitlök, basilika och paprika.
Serveras med pasta, bröd och ett glas vin. Helt fantastisk på en fredagkväll.

Marshmallows TÅRTA.

 
 Utan på har jag gjort en swiss merange frosting.
-och som ni ser på den andra bilden så har jag använt en minibrännare för att den ska få fin färg, men är lika fin utan tycker jag. Även idag har jag använt min Fanci-fill form och har olika smaker på bottnarna.
Den undre botten är idag en Citronbotten, med frisk smak och fin färg. Den övre bottnen är en mustig chokladkaka.
Men ca 150gram smält 70% choklad i. Som fyllning till dessa smaker använde jag mig av färska hallon, fin hackade nektariner, vaniljstång och grädde.
Men kan också göra en swiss merange buttercream frosting om man vill variera sig, men idag hoppade jag smöret och valde istället flagad torkad kokos.  Själva krämen är helt fantastisk att arbeta med och hantera, och eftersom man smälter sockret så blir det heller inga sockerkorn när man äter den. En helt ljuvlig tårta!

Kryddig pasta i ugnen.



Månadens favorit, jag verkligen avgudar denna rätt, allt smakar så rätt i munnen, och från första början så luktar det ljuvligt. Av utseendet att dömma så skulle säkert många gissa att det är en "makaronipudding" som jag ändrat namn på, men så ligger det inte till, jag brukar använda mig av gnocchi, spagetti eller någon annan favorit pasta.

Detta innehåller istället; Rökt skinka - Purjolök - cream fraiche - Matlagningsgrädde - Nymalen svartpeppar - salt - paprikapulver - nymalen chilli blandning.  Toppat med Tomat, basilika salt, peppar och chilli.

Det blir så krämigt och alla smaker gör sig till rätta tillsammans. Ska det vara fest så toppa gärna med lite liven mozzarella, eller ha det i blandningen. 200grader tills den får fin färg och lukten har spridit sig till grannarna.

Mumsfillibabba!

RSS 2.0