Marshmallows TÅRTA.

 
 Utan på har jag gjort en swiss merange frosting.
-och som ni ser på den andra bilden så har jag använt en minibrännare för att den ska få fin färg, men är lika fin utan tycker jag. Även idag har jag använt min Fanci-fill form och har olika smaker på bottnarna.
Den undre botten är idag en Citronbotten, med frisk smak och fin färg. Den övre bottnen är en mustig chokladkaka.
Men ca 150gram smält 70% choklad i. Som fyllning till dessa smaker använde jag mig av färska hallon, fin hackade nektariner, vaniljstång och grädde.
Men kan också göra en swiss merange buttercream frosting om man vill variera sig, men idag hoppade jag smöret och valde istället flagad torkad kokos.  Själva krämen är helt fantastisk att arbeta med och hantera, och eftersom man smälter sockret så blir det heller inga sockerkorn när man äter den. En helt ljuvlig tårta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0