Smarrig Lunch.



Igår blev det en riktig Lunch till mannen i huset, istället för de sedvanliga mackorna.
Istället blev det ekologiska potatis klyftor steka i rapsolja, salt, peppar, och persilja.
Två tunna kycklingfileér stekta i olivolja och vitlöksklyftor, kryddat med kött&grillkrydda.
Givetvis består nästan 1/3 utav lunchen av broccoli en av tre grönsaker jag får lägga med.
Kom på när jag satt kvar uppe och läste efter att chrille gått och lagt sig, runt halv elva att jag glömt att göra bearnaisesåsen till morgondagens, så på bilden saknas det sås, men den brukar jag aldrig lägga på eftersom jag vet att han inte gillar när potatisen blir mjuk. Fick precis höra av honom att någon hade försökt sno hans frukost macka med sallad, röktskinka, koktägg, majonäs och dill på. Och när han skulle värma lunchen hade någon gömt den *ler*
Jag brukar alltid lägga maten i folieförpackningar, men de tog slut förra veckan och måste köra och köpa en ny förpackning (75st). Smidigt att frysa in lagad mat i. Men just när jag gör kyckling och lax brukar jag använda dessa lådorna i plast, ser mycket trevligare ut.Ser bättre ut än findus färdigrätter iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0